Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Ροζ βίντεο "καίει" κόσμο στο Αγρίνιο !

Ηρεμία δεν φαινεται να βρισκουν οι τοπικές κοινωνίες στην Κεντρικη Ελλαδα αφου συνεχεια δημιουργουνται σκανδαλα που περιλαμβανουν ομαδικα οργια και ''ροζ" μπλεξιματα.

Αυτην τη φορα, επικεντρο εγινε το Αγρινιο. Σάλος το λοιπόν έχει προκληθεί στα λημέρια των άτακτων παντρεμένων κυριών του Αγρινίου, από τις φήμες που θέλουν ένα ροζ βίντεο με σεξουαλικά όργια να είναι ετοιμοπαράδοτο για το… διαδίκτυο! Το βίντεο είναι τραβηγμένο από κινητό ενώ πρωταγωνιστές είναι παντρεμένες κυρίες και νεαρά αγόρια.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα - όπου έχει κυκλοφορήσει πια η είδηση - όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου από γνωστό μπαρ στο Αγρίνιο.

Εκεί, διασκέδαζαν οι τρεις κυρίες και σχεδίαζαν τη "ροζ" νύχτα που θα ακολουθούσε. Σημειώνεται πως η μια είναι σύζυγος επιφανούς γιατρού και οι άλλες δύο σύζυγοι γνωστών τοπικών επιχειρηματιών.

Η μια εκ των τριών διατηρούσε για αρκετό καιρό δεσμό με νεαρότερο άντρα, μπάρμαν στο επάγγελμα ο οποίος δουλεύει στο συγκεκριμένο μαγαζί και ήταν μάλιστα εκείνη που θα έκλεινε το... "deal" για τα ομαδικά όργια που θα ακολουθούσαν.

Η ώρα περνούσε, τα σφηνάκια ακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο. Οι τρεις κυρίες διασκέδαζαν όλο και πιο έντονα, ενώ ταυτόχρονα φλέρταραν και με σερβιτόρους του μαγαζιού.

Στις 5 το πρωί και ενώ σχεδόν όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού έφυγαν οι τρεις κυρίες παρέμειναν στο μαγαζί περιμένοντας να σχολάσει ο μπάρμαν και η "παρέα" του που λίγο αργότερα θα γινόταν και... δική τους παρέα!

Έτσι και έγινε! Λίγη ώρα μετά έφυγαν όλοι με τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα με τελικό προορισμό το σπίτι ενός εκ των σερβιτόρων, όπου συνέχισαν να διασκεδάζουν με σφηνάκια και μουσική.
Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με αποκορύφωμα του… "γλεντιού" πολύωρο ομαδικό όργιο με επτά τουλάχιστον άτομα έως τις 10 το πρωί οπότε και διαλύθηκαν "ησύχως" !

Η ροζ βραδιά - σύμφωνα με κύριο πρωταγωνιστή που δεν έχασε την ευκαιρία να το διατυμπανίσει σε φίλους του - περιελάμβανε βοηθήματα, σαμπάνιες και πούρα.
Πέρα όμως από αυτά στο μενού υπήρχαν και... κινητά υψηλής ανάλυση τα οποία κατέγραψαν σε μορφή βίντεο ουκ ολίγα από την εν λόγω βραδιά!

Μάλιστα, λέγεται πως το ροζ βίντεο με τα όργια διαδίδεται από κινητό σε κινητό στο Αγρίνιο ενώ κάποιοι μιλούν και για καταχώρηση του σε γνωστό σάιτ πορνογραφικού υλικού.


πηγή: stifora.gr

6 σχόλια: