Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Φετίχ, βίτσια κι ό,τι άλλο χωράει στο κρεβάτι μας


Προτού διαβάσετε, πατήστε το μαγικό κουμπάκι play! Τώρα που το πατήσατε μπορείτε να διαβάσετε...



Εφόσον μας ζητήθηκε να γράψουμε ένα άρθρο με βίτσια και φετίχ, είπα κι εγώ να κάνω research επί του θέματος. Κατ' αρχάς δεν ήξερα ότι τα "πάρτι με ούζα" θεωρούνται φετίχ! Τα είχα αναγάγει σε μια άλλη κατηγορία περισσότερο με τον τίτλο "Σεξουαλικά πειράματα άνω των 2" ! Αλλά γηράσκω αεί διδασκόμενη. Επίσης θα προσπεράσω κάποια άλλα, όπως πχ την ουρολαγνεία (κάποια πράγματα τα κάνεις μόνος σου και στην τουαλέτα!) που μου προκαλούν μια αποστροφή και ολίγον τι αηδία!

Ας περάσουμε, λοιπόν, σε κάτι πιο διασκεδαστικό ή σε κάτι πιο επικίνδυνο! Δεσίματα, χαστούκια και δε συμμαζεύεται! Για δέσιμο στο κρεβάτι ή όπου αλλού τραβάει η όρεξή σας (και η φαντασία σας εννοείται) υπάρχουν οι χειροπέδες! Ο/η σύντροφος είναι μερικώς καθηλωμένος και αφήστε τους εαυτούς σας ελεύθερους να παίξετε "κλέφτες κι αστυνόμους" ! Υπάρχει βέβαια και εξοπλισμός που δένεις τον άλλον χειροπόδαρα στο κρεβάτι ,αλλά απ' τη στιγμή που αγνοώ τη "χαρά" του δεσίματος, δεν είμαι σε θέση να πω αν βολεύει.

Για πιο "γλυκούς" σκοπούς ίσως χρειάζεται να κάνεις μια γύρα σε ένα super market, για να σου βρίσκεται εύκαιρη καμία nutella ή merenda - εξαρτάται από τις γευστικές προτιμήσεις! Εκτός αν η βαλίτσα πάει πιο μακριά, και είσαι πιο ψαγμένος, που προτείνω τη σοκολάτα της Victoria's secret, που είναι και sugar free, και όχι απαραίτητα για sugar free γκομενάκια! Αν δεν είσαι του φαγητού ή του λουσίματος με κάποιο ποτό τύπου σαμπάνια, βότκα, τεκίλα - λευκή κατά προτίμηση, μπορείς να το ρίξεις σε κάτι πιο θεατρικό όπως στολές διαφόρων επαγγελμάτων (δασκάλα, νοσοκόμα, καμαριέρα) ώστε να κάνεις τις φαντασιώσεις του αγοριού απέναντι να πραγματοποιηθούν! Αναρωτιέμαι, είναι άραγε κάποιο απωθημένο που βγάζουν έτσι; Κάποιος παιδικός έρωτας προς τη δασκάλα του δημοτικού ή τη νταντά τους ή τη νοσοκόμα του σχολείου; Ή απλώς έτσι εξωτερικεύουν την ανάγκη τους για φροντίδα και προδέρμ; Η δασκάλα φροντίζει να μάθεις γράμματα, η καμαριέρα να είναι όλα στην εντέλεια και η νοσοκόμα με φροντίδα σου δένει το πονεμένο σου χέρι, πόδι, κεφάλι! Είναι κι αυτή μια προσέγγιση, δε μπορείτε να πείτε!

Επειδή όμως βρισκόμαστε κι εν μέσω οικονομικής κρίσης, και μερικοί δεν αντέχουν αυτά τα περαιτέρω έξοδα, μπορείτε πάντα να επανέλθετε σε πιο αρχέγονες τεχνικές! Γιατί θέλεις να με πείσεις τώρα φίλε αναγνώστη πώς όταν ο άνδρας έπιανε τη γυναίκα από το μαλλί και την έσερνε στη σπηλιά του, περίμενε να του ντυθεί γυναίκα των σπηλαίων ή να πασαλειφτεί με κάποια πρωτόγονη μαρμελάδα ;; Όχι βέβαια! Μόνο και μόνο το γεγονός ότι έβγαζε αυτή τη βαρβατίλα λειτουργούσε ως αφροδισιακό! Οπότε το χαστούκι σε στιγμές πάθους - όχι στη φάση που ο άλλος γίνεται κατράμι και δεν τον αναγνωρίζει ούτε η μαμά του - ή ακόμα και έντασης, μπορεί να γίνουν η αιτία για την ανάπτυξη πολύ στενών σχέσεων με τον άλλον( IF you get what I mean!). Επιπλέον, εγώ είμαι υπέρ των δαγκωματιών! Και για να καθησυχάσω κάποιους που ατύχησαν, το θέμα θέλει τεχνική και όχι δεν πρέπει να σε πεθαίνει στον πόνο! Αν και πρέπει να σου πω φίλη αναγνώστρια, έχε και κάπου καταχωνιασμένο στη ντουλάπα σου έναν κορσέ, καμιά ζαρτιέρα, ένα ξεσηκωτικό συνολάκι τέλος πάντων - κάποιες στιγμές πρέπει να σπάει και η ρουτίνα! Μην ακούσω καμία να λέει "έχεις δει πώς είμαι; πώς θα τα βάλω αυτά;" θα τα βάλεις και θα πεις και ένα τραγούδι, και sex κοντά σε καθρέπτη θα κάνεις να έχεις και πλήρες οπτικό πεδίο! Δεν το λέω εγώ, φετίχ είναι και αυτό! Πίστεψέ με ο άλλος δε θα κάτσει να σε ψάξει ούτε αν έχεις κυτταρίτιδα, ούτε αν το παραπάνω κιλό δε σου ταιριάζει! Βέβαια αν έχεις τόση ανασφάλεια αγαπητή, χαμήλωσε τα φώτα! Δημιουργείς και ρομαντική ατμόσφαιρα! Ωραία και τα κεράκια και τα ροδοπέταλα δε λέω, αλλά λίγο ξεπερασμένα δε νομίζετε; Ας γίνουμε λίγο πιο ευρηματικοί ως προς το ρομαντισμό και τον ερωτισμό! Και τώρα που το είπα αυτό, μου ήρθε κάτι εντελώς άκυρο! Κατά καιρούς φίλες μου τα έχουν φτιάξει με μικρότερους και φίλοι μου με μεγαλύτερες, το οποίο δε θεωρώ κατακριτέο! Αλλά συμπεριλαμβάνεται κι αυτό στη λίστα με τα φετίχ! Ακόμα και η ηλικία είναι αφροδισιακό λοιπόν!

Συνεπώς,το θέμα δεν είναι το πως θα παρουσιαστούμε στο άλλον (εντάξει, εκτός αν έχει τοοοοοοσο συγκεκριμένες απαιτήσεις!!!), αλλά να μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτήν την παρουσίαση! Άλλωστε στο χέρι μας είναι... να ανάψουν τα αίματα! Δεν πιστεύω να πήγε αλλού το μυαλουδάκι σας;



Ξεκαθαρίζω εξ' αρχής ότι εγώ είμαι μια αρσακειάδα (φετίχ και αυτό για κάποιους), μια αυριανή διδάσκουσα με αυστηρά και περιφρουρημένα ήθη (φετίχ επίσης) για να σχολιάσω τα λεγόμενα της προλαλήσασας! Φυσικά και αστειεύομαι, όσοι με ξέρουν ήδη έπιασαν τον ειρωνικό μου τόνο αλλά καλού κακού "μαμά, κλείσε αμέσως την σελίδα αυτή. Έχω και καλύτερα κείμενα".

"Αγαπητό σόι, είμαι μια φιλόλογος κλείστε και εσείς τον υπολογιστή σας, αυτά είναι του έξω από' δώ!!"

Και αφού καθησύχασα την ηθική μέσα μου θα μιλήσω για τα φετίχ! Πρώτα όμως θέλω να σκεφτείτε ότι όλα είναι ζήτημα μυαλού. Αυτό το παλιομηχάνημα τα κάνει όλα, σκαλώνει κάπου, σε κάποιον ή σε κάτι και πλέκει γύρω του ένα φανταστικό ξεσηκωτικό εγκώμιο που ερεθίζει την φαντασία...!

Αυτό είναι το φετίχ. Αλλά θα σας δώσω και επιστημονικό ορισμό Μπαμπινιώτη γιατί με διαβάζουν και γλωσσολόγοι φίλες μου και έχω και κύρος να υπερασπιστώ.

Αγαπούλες, φετιχισμός είναι ο υπερβολικός σεβασμός ή η τυφλή αφοσίωση σε κάτι, καθώς και η σεξουαλική απόκλιση κατά την οποία επέρχεται γενετήσια διέγερση με την απλή θέα ή το άγγιγμα κάποιο φυσιολογικά αδιάφορου αντικειμένου!

Φετίχ, για τους πρωτόγονους λαούς ήταν αυτό στο οποίο απέδιδαν υπερφυσικές ιδιότητες. Μεταφορικά οποιοδήποτε αντικείμενο αποκτούσε τόσο μεγάλη σημασία ώστε να ήταν προσκολλημένοι σε αυτό!

Για εμάς ;;

Έλα μου ντε ;;; Τι είναι για εμάς φετίχ σήμερα ;;

Και ενώ η κοινή λογική ονομάζει φετίχ οτιδήποτε από ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες, λεοπαρδαλί, γούνινα εσώρουχα, κορσέδες, χειροπέδες, δαντέλες, μάσκες και εν γένει το καρναβάλι του Ρίο μαζί με δυο βραζιλιάνες στο υπνοδωμάτιο σου, εγώ έρχομαι να παραστήσω ξανά τον θείο Φρόυντ και να διαφωνήσω κάθετα! Δε λέω, καλά είναι όλα τα παραπάνω αλλά εκείνο που καθορίζει την ευχαρίστηση είναι το να μπορεί το έτερον ήμισυ να εξάπτει τη φαντασία, το μυαλό και την ένταση μέσα στην σχέση χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει ο μεν ένας ένα μισθό στην λαϊκή και το super market για να φέρει τις εννιάμιση εβδομάδες δίπλα σου, ούτε και η δε άλλη να χρειάζεται να παριστάνει κάθε μέρα και άλλο επαγγελματία (χορεύτρια, δασκάλα, πυροσβέστη, γυμνάστρια, λοχαγό, νοσοκόμα, γραμματέα, δικηγόρο κ.α!). Μην γελάτε κάτι ξέρω και' γώ. Γιατί όπως πολύ σοφά έχει δηλώσει ο ξάδερφος Νίκος (ξάδερφος Στεφανίας) "εγώ ξενερώνω με όλο αυτό το καρναβαλίκι. Άμα είναι να ξέρεις δύο πράγματα ρε κοπελιά κάνε τα απλά και ωραία!"

Θα μου πεις τώρα γιατί εμείς οι γυναίκες όταν βγαίνουμε βάζουμε μίνι, τακούνια, make-up και άλλα και γινόμαστε αγνώριστες, ή γιατί σκάμε ένα μισθό για μια τσάντα και ένα τακούνι με κόκκινο πάτο. Φετίχ είναι και αυτά δίκιο έχεις αλλά... Δεν θα λύσω τώρα το θέμα στερεότυπα και ξανθιές Barbie, αυτό το θέμα έπεται.

Στο θέμα μας. Βία στα γήπεδα και ένταση στα τερέν! Εδώ θα με βρεις σύμφωνη φίλε αναγνώστη γιατί το πάθος είναι σαφώς συνδεδεμένο με ότι περικλείει εξάρσεις! Σαφώς όχι σε βαθμό που να γίνουμε Δαλματίας με μωβ-μπλαβί βούλες αλλά λίγη παραπάνω δράση με την κοινή συναίνεση δύο ενηλίκων δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Το ξύλο δεν ξέρω αν βγήκε από τον παράδεισο αλλά θυμάμαι ότι ο Παπαμιχαήλ είχε ρίξει ξανάστροφη στην Αλίκη για να επιβάλλει την τάξη! Έλα αστειεύομαι, φυσικά και ίσως κάπου στο βάθος να σοβαρολογώ κιόλας.

Τα φετίχ είναι διαφορετικά για άνδρες και για γυναίκες αλλά είναι πασίγνωστο ότι οι πρώτοι ερωτεύονται αυτό που βλέπουν (για αυτό κάνε καμιά υπερπαραγωγή που και πού φιλενάδα που λέει και η φίλη Πέτρα!) ενώ οι δεύτερες αυτά που ακούν (γι' αυτό φρόντισε πριν μιλήσεις να' σαι σίγουρος ότι ξέρεις τι λες φίλαράκο!)

Καλά τώρα μόλις έκανα εικόνα full κατεστημένο από serial και ταινίες. Κεριά, ροδοπέταλα, μουσική και σκοτάδι... Αχαχούχα! Ποιος στο καλό αρέσκεται σε essence τριαντάφυλλου ολούθε, όψη εκκλησιάς και μανουάλι από το πολύ κερί και γιατί αυτό είναι tres romantique ποτέ δεν κατάλαβα! Άσε που πατώντας το ροδοπέταλο με το τακούνι μπορεί να σαβουρντιστείς ή που μπορεί να αρπάξουμε φωτιά με τόσα κεριά και εννοώ κυριολεκτική φωτιά! Εντάξει, το ημίφως κολακεύει την κυτταρίτιδα δεν λέω αλλά πίστεψέ με την ώρα εκείνη δεν δίνεις για το next top model και δεν ενδιαφέρεται για το δερματικό οίδημα σου στην γλουτιαία περιοχή αλλά για άλλα πράγματα!

Δυο λόγια θα πω ακόμα, για το απαράδεκτο διχτυωτό καλσόν. Που μας κάνει να μοιάζουμε σαν πιασμένη ζαργάνα στα δίκτυα του κυρ-ψαρά και για τις χειροπέδες που βρίσκω ελαφρώς σπατάλη χρημάτων καθώς δένεσαι και με άλλα πράγματα δεν είναι ανάγκη να πάρετε ζεβρέ γούνινες! Ήμαρτονε !!!

Εν τέλει θέλω να πω ότι όλα είναι θέμα μυαλού και το πεδίο είναι ανεξάντλητο και έχει την μόνη προϋπόθεση συμφωνίας των δυο μερών! Σημασία έχει για τον καθένα απόλυτο φετίχ να είναι ο άλλος! Σχέσεις συμβιβασμού, ανάγκης, συνήθειας, ρουτίνας και σχέσεις του τύπου "δεν βαριέσαι, δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω" όξω από' δώ και μακριά από μας!

Οδηγίες προς ναυτιλλόμενους:

Κορίτσια θυμηθείτε, είστε γυναίκες και όχι ο φίλος Μπάμπης! Μια γυναίκα όλα τα μπορεί όταν θέλει και στοιχειωδώς φροντίζει να είναι αποτριχωμένη, περιποιημένη και ευφάνταστη!

Σας θυμίζω, τα κέρατα φυτρώνουν σε γυναικεία κεφάλια που έπρηξαν αντίστοιχα αντρικά από την γκρίνια, την καταπίεση και την άρνηση !! Βάλε... φαντασία και σκηνοθεσία!

Αγόρια, έχετε υπ' όψιν ο άντρας οφείλει να είναι άντρας! Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι καλός ο ρομαντισμός, ο σεβασμός, ο φετιχισμός και ο φεμινισμός (και τα δυο ενέχουν το fe - μόριο του female - θηλυκό - ΤΥΧΑΙΟ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !!!) αλλά το σημαντικότερο προσόν του αρσενικού στη φύση είναι η κυριαρχία, η επιβολή, η γοητεία και η δύναμη! Μην ακούτε όσα μουρμουρίζουμε για ισότητα και ανεξαρτησία, έρχονται στιγμές που ο καθείς πρέπει να παίξει τον ρόλο του όπως συμβαίνει στη φύση και μετά ας επανέλθουμε στον πολιτισμό και την ισονομία!

ΣΙΩΠΗ ΧΑΖΗ ΠΟΥ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ !!! Για σένα δουλεύω...


by SiSters

10 σχόλια:

  1. πολύ ενδιαφέρον και... πικάντικο! η αλήθεια ανάμεσα στις δύο απόψεις σας είναι κάπου στη μέση κατ' εμέ. και λίγο καρναβάλι θα χρειαστεί κάποιες φορές και λίγο ξύλο! πάντως συγκρατώ ως πιο σημαντική πρόταση του κειμένου το "Σημασία έχει για τον καθένα απόλυτο φετίχ να είναι ο άλλος!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασα μόνο την τελευταία παράγραφο...συμφωνώ απόλυτα μικρή αλλά αν χρειάζεται να το υπενθυμίζεις αυτό,άλλαξε γκόμενο!Στείλε μου φώτο και μπορεί να ενδιαφερθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8a sumfwnisw apoluta k m ts duo !! an k klinw, proswpika, s osa grafei i stefi ... !! alla mia aporia tn exw ... t 3ulo gt prepei opwsdipote n apotelei fetix?? n trws dld st kala ka8oumena mia 3anastrofi poso se3ualiko mporei n einai ?? :P
    btw , poluuuuuu wraio k endiaferon t ar8ro k de oi apopseiss sas..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Egw to mono pou exw na pw einai pws NAI!! Egw 8a edina OLO to mis8o mu gia na agorasw to takouni me tn kokkino pato!Gti einai ta maura klassika Christian Louboutin papoutsia, Sissy!!!k aplws ta latreuw ta sugkekrimena papa and u know it!!Eite einai gia to "krevati" eite oxi! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nomizo oti to xilo to anaferun se sigkekrimenes stigmes,oxi etsi sta kala tou kathumenu!...Poli oreo kimeno!bravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γνωμη μου ? ολα χρειαζονται που και που ετσι για να αναβουν τα αιματα και να το ευχαριστιομαστε περισσοτερο, ειτε αυτο ειναι χαστουκι (καπως ξεπερασμενο αν οχι ηδη), ειτε στολη αστροναυτη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τα περισσότερα.Βεβαία υπάρχουν πολλές παραλείψεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Σας θυμίζω, τα κέρατα φυτρώνουν σε γυναικεία κεφάλια που έπρηξαν αντίστοιχα αντρικά από την γκρίνια, την καταπίεση και την άρνηση !! Βάλε... φαντασία και σκηνοθεσία!"
    KALA TA LEEEEEEEEES!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. poli oreo ki endiaferon keimeno sisters.......!!!!!!!!!! tha to ksanadiavasw merikew fores akoma gia na simeiwsw tis leptomereies... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Polu wraio to keimeno sas sisters an kai einai ligo nwris gia tetoiou eidous anagnwseis :P
    (molis 08:15AM)..

    8a sumfwnhsw en merei mazi s stefanaki m.Nai.. xreiazontai/epivalontai ta "paixnidia" se mia sxesh, poso mallon ta kinky- me idiaiterh emfash stis dagkwmaties ;)-oi ekplh3eis k ola ta parelkomena alla ontws shmasia exei gia tn ka8ena apoluto fetix na einai o allos. Sotiria dn 8a mporouses na to perigrapseis kalutera!
    Na shmeiwsw loipon pws klinw perissotero pros to deutero keimeno k kuriws pros tn teleutaia paragrafo. O antras prepei na einai ANTRAS dipla s..k panw s..k katw s! Isothta k ahdies.. :P
    Nai. Mporoume na ta kataferoume k mones mas. OK, dn lew.. Girl power k ta sunafh..alla se poia dn aresei na ths anoigoune tn porta, na ths vazoune krasi sto pothri k na tn kaloma8ainoune me ka8e eidous "ahdies" tupou Hollywood?e?

    Keep going sisters :)

    Xrusa

    ΑπάντησηΔιαγραφή