Ο Mark Zable θα αποκαλύψει την συνταγή τον επόμενο μήνα και μέχρι τότε την κρατά επτασφράγιστο μυστικό.
Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η μπύρα τοποθετείται στο κέντρο ενός κομματιού ζύμης με πολύ αλάτι. Στη συνέχεια ψήνεται για 20 λεπτά και... έτοιμο το μεζεδάκι!
«Κανείς δεν μπόρεσε να τηγανίσει υγρό στο παρελθόν. Αν το δοκιμάσετε, θα δείτε ότι είναι σαν να τρώτε μία μπουκιά κουλουράκι και μετά να πίνετε μία γουλιά μπύρα», δήλωσε ο σεφ.
Τα κομμάτια του μεζέ - μπύρα έχουν το ίδιο μέγεθος με τα ραβιόλια και το Τέξας έχει ετοιμαστεί για την... «επανάσταση», ενώ η Επιτροπή Αλκοολούχων έχει ήδη απαγορεύσει την κατανάλωση του εδέσματος σε άτομα κάτω των 21.
"με τόσα μεζεδάκια που έφαγα σήμερα, πάλι ντίρλα έγινα..."
ΑπάντησηΔιαγραφή