Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Το αυτοκίνητο των 7,5 εκ. ευρώ !


Υπάρχουν αυτοκίνητα αξίας 200.000, 400.000 ευρώ, ακόμα και αυτοκίνητα που ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ, ωστόσο το συλλεκτικό μοντέλο της Aston Martin ξεπερνά κάθε φαντασία, τουλάχιστον όσο αφορά την τιμή του.

7,5 εκ. ευρώ δεν είναι πολλά λεφτά, είναι παρά πολλά λεφτά. Και ειδικά αν πρόκειται για αυτοκίνητο, ότι και να είναι αυτό, είναι εξωφρενικό ποσό. Σύμφωνα με αμερικανικές ιστοσελίδες λοιπόν, η νέα Aston Martin SS θα εξελιχθεί σε συνεργασία με την γαλλική εταιρεία Star Electric Cars και θα αποδίδει 963 ίππους, χάρη σε ένα V8 κινητήρα 5,4 λίτρων. Οι αλλαγές του εξατάχυτου κιβωτίου θα γίνονται μηχανικά ή με paddles στο τιμόνι και η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, με μπλοκέ διαφορικό. Το απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η Star Electric Cars, κατασκευάζει ηλεκτρικά αυτοκίνητα για γκολφ και όχι κανονικά και φημίζεται για τα αντίγραφα μοντέλων Porsche, Bentley και άλλων πολλών, που κυκλοφορούν στα μεγάλα γήπεδα γκολφ του κόσμου.

Η Aston Martin SS (Super Sport), θα παραχθεί σε μόλις 8 μονάδες και θα πουληθεί σε ιδιαίτερους και αρκετά πλούσιους πελάτες, λάτρεις όπως φαίνεται του γκολφ.


πηγή: monopoli.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου