Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Εκατοντάδες Lady Gaga (video)



Όχι δέκα, ούτε πενήντα αλλά εκατοντάδες γυναίκες ντύθηκαν Lady Gaga με σκοπό να κερδίσουν εισιτήρια για να τη δουν ζωντανά!

Έχοντας το ίδιο styling και χορεύοντας όπως το είδωλό τους, οι wannabe Lady Gaga τραγούδησαν με σκοπό την απόκτηση μιας προσκλήσεις για τη συναυλία της αγαπημένης τους ξανθιάς ερμηνεύτριας.

Μια 26χρονη κοπέλα, δήλωσε στο ITN πως ξόδεψε πολλές ώρες για να ντυθεί και να μακιγιαριστεί όπως η διάσημη τραγουδίστρια.

"Πιστεύω πως η Lady Gaga έχει πολύ γούστο στα ρούχα και λατρεύω που είναι τόσο τρελά και διαφορετικά που σε κάνει να σκέφτεσαι ότι αυτό είναι το σημαντικότερο. Οι άνθρωποι να μη φοβούνται να σκέφτονται και το πως θα ντύνοται", είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό το διάστημα, η Lady Gaga βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για μια σειρά συναυλιών πριν την καλοκαιρινή της τουρνέ στη Βόρεια Αμερική.




πηγή: cosmo.gr

2 σχόλια:

  1. μεταξύ μας είναι χάλια ...το κιτς επιστρέφει δυναμικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν θες να γίνεις no1 στην ποπ πρεπεί να διαφέρεις. πρέπει να είσαι περσόνα από την κορφή ως τα νύχια. μήπως φόραγε κανείς άλλος τα ρούχα του MJ πριν από αυτόν; πολύ καλά πράττει η Lady κατ' εμέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή