Τα αποκαλυπτήρια έγιναν την περασμένη Πέμπτη, στο Cite de l'Architecture et du Patrimoine.
Η ιδέα ήταν του σεφ Gilles Stassart και του αρχιτέκτονα, Jean Bocabeille, οι οποίοι συγκέντρωσαν μία ομάδα ανθρώπων που απαρτίζονταν από σεφ ζαχαροπλαστικής, αρχιτέκτονες, και μηχανικούς.
Σκοπός της συγκεκριμένης κατασκευής ήταν μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, για την οποία χρειάστηκαν 628 κιλά αλεύρι, 508 κιλά ζάχαρη, 350 αυγά και 18 κιλά βούτυρο.
Ο καύσωνας όμως που πλήττει τις τελευταίες μέρες την Πόλη του Φωτός, δεν είναι σύμμαχός τους, αφού η τούρτα έχει αρχίσει να μοιάζει με τον Πύργο της Πίζας.
πηγή: madata
εντυπωσιακή αλλά λιωμένη από τον ήλιο δεν θα πολυτρώγεται...
ΑπάντησηΔιαγραφήSto telos toulaxiston tha xortasoun tourtopolemo...
ΑπάντησηΔιαγραφή