Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Μπομπίτες


23/7/2010...

Ανατροπή σκηνικού και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει το Τανκ της Παρτιζάν, Άλεξ Μάριτς! (κάνοντας τον εαυτό του τον 11o παίχτη της Παρτιζάν που θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι.) Mπορεί ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης να είναι πρόθυμος να συνεχίσει στον ΠΑΟ, όμως o Παναθηναϊκός είναι;

Ο Τάσος Παπάζογλου (DC, 22ετών) του Πανσεραϊκού είναι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ! (προς απογοήτευση μου..) Τραγική ειρωνεία, ο Μάρτιν Γιολ ήταν να φύγει από τον Άγιαξ πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά ο Μπερέτα έφυγε!

Πρώτος στόχος του ΠΑΟ ο Ουίλιαμ Γκαλάς! (σύμφωνα με όλα τα αθλητικά site ο Νίκος Πατέρας θα καλύψει την διαφορά που υπάρχει!)

Παίχτης της Κόλο Κόλο είναι ο Χαβιέ Κάμπορα! (Η Ανόρθωση και ο ΠΑΟΚ είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.)

Σήριαλ έχει γίνει με τον Αλεξάντρ Κολάροφ (DL) της Λάτσιο, τον Δεκέμβριο βρισκόταν μια ανάσα από την Ρεάλ Μαδρίτης, προ ημερών ο Ίγκλι Τάρε (τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο) δήλωνε ότι είναι μια ανάσα από την Μάντσεστερ Σίτι και τώρα ακούγεται ότι ενδιαφέρεται "ζεστά" η Γιουβέντους. Όπου κι αν πάει άποψη μας είναι ότι θα διαπρέψει και ίσως μιλάμε σε 2 χρόνια για τον καλύτερο αριστερό μπακ της Ευρώπης!

Στην Χίμκι ο Τόμας Κελάτι!

Οι Λος Άντζελες Λέικερς απέκτησαν τον Ματ Μπάρνς (από τους Magic) ύστερα από πίεση του Kobe! Ο Κάρλος Αρόγιο προστέθηκε στην υπερδύναμη των Heat! Ο C.J Watson είναι η 4η μεταγραφή των Μπουλς μετά τους (Μπούζερ-Κόρβερ-Ρόνι Μπρούερ)!

Για το βόλλευ απλά σας λέω ότι πάμε για την χειρότερη χρονιά της ιστορίας! Οι ομάδες δεν έχουν να πληρώσουν και οι παίχτες φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο! Μέχρι στιγμής Ολυμπιακός-Ηρακλής κάνουν μια προσπάθεια να κατεβάσουν κάποιο συμπαθητικό σχήμα. Ο δε Παναθηναϊκός διαθέτει 4 παίχτες, τα πράγματα στο ελληνικό βόλλευ είναι τραγικά....

Παναθηναϊκός vs Γουεστ Χαμ
19:30 (connx tv)!


Μπομπίτες

1 σχόλιο: