Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Το πρώτο "ακατάλληλο" περιοδικό για τυφλούς



Το πρώτο περιοδικό με ακατάλληλο δι’ ανηλίκους περιεχόμενο για ανθρώπους με προβλήματα όρασης εκδόθηκε στον Καναδά, με τίτλο: «Αίσθηση Αφής».

Πρόκειται για ιδέα της Λίζα Μέρφι, διάσημης πορνοστάρ του Καναδά, η οποία οραματίστηκε ένα περιοδικό που θα μπορούν όσοι έχουν σοβαρά προβλήματα όρασης να «νιώσουν» τις φωτογραφίες γυμνών μοντέλων.

Πρόκειται για 17 ανάγλυφες εικόνες, μεταξύ των οποίων μιας γυμνής γυναίκας που χορεύει και μιας ξανθιάς με τα «τέλεια στήθη».

Η καναδέζα πορνοστάρ δηλώνει πως δημιούργησε το περιοδικό για να «γεμίσει το κενό» που υπάρχει στην αγορά: «Δεν υπάρχει κανένα περιοδικό με ανάγλυφες εικόνες πορνό. Είναι κάτι τρομερά ριζοσπαστικό».

Η ίδια δηλώνει πανευτυχής για την έκδοση του περιοδικού, καθώς όπως υποστηρίζει «οι τυφλοί αποκλείονταν μέχρι σήμερα από αυτές τις απολαύσεις που όλοι μας θεωρούμε δεδομένες».

Πάντως, για την ιστορία, πρέπει να είσαι τουλάχιστον ένας ευκατάστατος τυφλός για να μπορείς να απολαύσεις το πόνημα της κυρίας Μέρφι, γιατί η τιμή του περιοδικού φτάνει τα 150 δολάρια…

πηγή: cosmo.gr


2 σχόλια: