Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Νεκρός εξελέγη ως δήμαρχος !



Πριν ένα μήνα ο Carl Geary πέθανε από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρεία της επαρχίας Tracy City, στο Tennessee. Ωστόσο, ο θάνατός του δε σήμανε την παύση της υποψηφιότητάς του και στο τέλος εξελέγη δήμαρχος από τους πολίτες της επαρχίας!

Η εκλογή δεν εξέπληξε τη σύζυγό του, Susan Geary η οποία δήλωσε στην Telegraph: «Τη μέρα που πέθανε όσοι μου έλεγαν συλλυπητήρια ανέφεραν πως θα ψηφίσουν τον άνδρα μου στις εκλογές».

Ο 55χρονος ήταν γνωστός για τον ευθύ λόγο του ενώ είχε υπηρετήσει στο τοπικό συμβούλιο. Ο θανών εκλέχτηκε με 285 ψήφους έναντι 85 που πήρε η αντίπαλός του Barbara Brock. Αυτή η περίεργη εκλογή ήταν ένα είδος αντίδρασης απέναντι στην υποψήφια Brock την οποία πολλοί δεν ήθελαν για δήμαρχο.

«Γνώριζα πως έπασχε από ασθένεια. Ξέρω πως ακούγεται χαζό αλλά θέλαμε να ψηφίσουμε κάποιον εκτός από την Brock. Εάν γινόταν και δεύτερος γύρος θα τον ξαναψήφιζα», είπε ο Chris Rogers, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Lunch Box.

Από την πλευρά της, η Barbara Brock δήλωσε σοκαρισμένη για το εκλογικό αποτέλεσμα αφού κάποιοι επέλεξαν να βγει κάποιος ο οποίος δεν είναι στη ζωή παρά εκείνη. Η Brock πριν 16 μήνες είχε αναλάβει τη δημαρχία ύστερα από το θάνατο του προηγούμενου δημάρχου.

Μετά τις εκλογές, τέσσερις σύμβουλοι θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει τη δημαρχία.

πηγή: cosmo.gr


1 σχόλιο: