Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

"Κάντε σεξ να σωθείτε"

Στις ευεργετικές ιδιότητες του σεξ αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας της Βραζιλίας, Χοσέ Γκόμες Τεμποράο την Τρίτη (27/4).


Ο Βραζιλιάνος υπουργός εγκαινιάζει μια καμπάνια του υπουργείου για την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης, από την οποία πάσχει το ένα τέταρτο των πολιτών της Βραζιλίας, ο πληθυσμός της οποίας ανέρχεται στα 190.000.000.

“Οι άνθρωποι πρέπει να είναι ενεργοί. Ένα ποδοσφαιρικό ματς το Σαββατοκύριακο δεν είναι η μοναδική φυσική δραστηριότητα που υπάρχει. Οι ενήλικες πρέπει να ασκούνται και με άλλους τρόπους, να περπατούν, να χορεύουν και κυρίως να κάνουν ασφαλές σεξ” είπε ο υπουργός, δίχως να γνωρίζει πως τα μέσα ενημέρωσης θα το ανάγουν σε μείζων ζήτημα!

Μετά το “σούσουρο” στα αντίστοιχα βραζιλιάνικα μεσημεριανάδικα, ο υπουργός έκανε νέες δηλώσεις, υπερασπιζόμενος τα λόγια του:

“Δεν το είπα για αστείο. Αυτό που σας είπα είναι σοβαρό. Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι κάνοντας σεξ σε κανονική βάση – και φυσικά με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις – μπορείς να διατηρήσεις χαμηλά την αρτηριακή σου πίεση”.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι υπάρχει μια “ωρολογιακή βόμβα” στη Βραζιλία, καθώς σε 20 χρόνια μπορεί να εξαπλωθούν επικίνδυνα τα ποσοστά του πληθυσμού που θα πάσχουν από υψηλή πίεση, διαβήτη ή υψηλή χοληστερόλη.

πηγή: cosmo.gr

1 σχόλιο: