Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Σας προτέινουμε... Κρήσσα Γη (εστιατόριο)



ΚΡΗΣΣΑ ΓΗ (Κρητική Κουζίνα) Αγ. Κωνσταντίνου 23, Μαρούσι.

Περιβάλλον μοντέρνας ταβέρνας, με αναφορές στην Κρήτη. Χαρακτηριστική κουζίνα του νησιού και... κοσμοσυρροή. Έως 12.30 π.μ. Σάβ. & μεσημ. Κυρ. μόνο μεσημ. € 15-25.

Αν είναι να πας σε ένα μέρος να φας, μία στο τόσο, με διάθεση να δώσεις 15 έως 25 ευρώ, τότε η Κρήσσα Γη είναι μία εξαιρετική επιλογή!

Σχόλιο (by Dominic) :

- Το πιο σημαντικό σε ένα μέρος που πας για να φας είναι πάντα το φαγητό. Το φαγητό της Κρήσσας Γης είναι εξαιρετικό. Επίσης εχει τη γεύση αυθεντικού Κρητικού φαγητού.

- Πολλές φορές όταν πας σε ένα μέρος που πλασάρεται στις τιμές 15 έως 25 υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι καλό είναι μόνο ένα πιάτο με ιδιαίτερη γεύση και ελάχιστη ποσότητα. Αυτό στην Κρήσσα Γη δεν ισχύει. Όλα τα πιάτα, και τα κυρίως και τα ορεκτικά, είναι χορταστικά στην ποσότητα τους.

- Υπάρχει και ένα αυθεντικό Κρητικό κλίμα στην Κρήσσα Γη. Δηλαδή, οι άνθρωποι που θα σε εξυπηρετήσουν από τη στιγμή που θα μπεις μέχρι τη στιγμή που θα πληρώσεις είναι χαμογελαστοί και εγκάρδιοι με διάθεση χιούμορ.

- Το Κρητικό κλίμα βοηθάει και η ρακί. Με το που κάθεσαι, στο τραπέζι υπάρχει δωρεάν κερασμένο καραφάκι ρακί. Έτσι, με 1-2 ρακάκια, κάνεις μία όμορφη πεντο... ζάλη και ετοιμάζεσαι να φας.

- Ο χώρος επίσης είναι εξαιρετικός. Όμορφο ντεκόρ, πολύ ωραία φωτισμένο, σωστή χωροθέτηση των τραπεζιών και την φωτογραφία του Κρητίκαρου να δεσπόζει!

- Και αφού όπως είπαμε και στην αρχή το φαγητό είναι το α και το ω σε μέρος που πας για να φας σας προτείνουμε: από τα ορεκτικά το απάκι (χοιρινό καπνιστό κρέας με εξαιρετική γεύση). Από τις σαλάτες, ένας Κρητικός ντάκος είναι ό,τι πρέπει. Και περνάμε στα κυρίως! Οι δύο επιλογές που σας δίνουμε είναι: μακαρούνες με κοκκινιστό κρέας και μακαρόνια με κουνέλι και σως γιαουρτιού. Όποιο πιάτο όμως και να διαλέξετε, σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.

Βαθμολογία: **** (4 stars)


Σχόλιο (by Nikos) :

- Το Κουνέλι με τις πατάτες είναι άλλη μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του κουνελιού.

- Επίσης τεραστιών διαστάσεων παίχτες τρέφονται στο συγκεκριμένο εστιατόριο, όπως οι καλαθοσφαιριστές Βεργίνης και Τσαρτσαρής..... (χιουμοράκι)

Βαθμολογία: **** (4 stars)



2 σχόλια: