Τρίτη 13 Απριλίου 2010

10 διάσημοι που παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία


Την περασμένη εβδομάδα αίσθηση προκάλεσε η δημόσια παραδοχή του Ricky Martin ότι είναι ομοφυλόφιλος παρόλο που στο παρελθόν είχε ερωτηθεί επανειλημμένα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος celebrity ο οποίος με το πέρασμα του χρόνου παραδέχτηκε ότι είναι gay.

Lance Bass

Ο Lance Bass κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως μέλος του γκρουπ ‘N Sync προέβαλε το προφίλ του ετεροφυλόφιλου άνδρα και το 2006 σε συνέντευξή του στο περιοδικό People επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να διατηρεί δεσμό με άτομο του ιδίου φύλου.

Clay Aiken

Το 2006, στο ίδιο περιοδικό μίλησε και ο Clay Aiken από το American Idol ο οποίος αρνήθηκε τα όσα ακούγονταν περί ομοφυλοφιλίας γύρω από το όνομά του και τόνισε πως το άτομο που φαινόταν στο βίντεο δεν ήταν εκείνος αλλά κάποιος που του έμοιαζε πολύ. Δύο χρόνια μετά δήλωσε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλος.

Ellen DeGeneres


Την ομοφυλοφιλία της παραδέχτηκε πριν αρκετά χρόνια η Ellen DeGeneres σε συνέντευξή της στο περιοδικό Time. Η κωμικός το 1997 απλώς επιβεβαίωσε αυτό που είχε καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος των Αμερικανών. Αυτό το διάστημα είναι κριτής στο ριάλιτι American Idol.

Sean Hayes

Ο Sean Hayes υποδύθηκε τον gay στην τηλεοπτική σειρά Will & Grace κάνοντας πολλούς να πιστέψουν πως την ίδια προτίμηση είχε και στην πραγματική ζωή του. Λίγα χρόνια μετά, μίλησε για την ομοφυλοφιλία στο Advocate, περιοδικό αποκλειστικά για τους gay.

Rosie O’Donnell

Στο παρελθόν, η Rosie O’Donnell διέδιδε πως φλέρταρε με τον Tom Cruise, κάτι που δεν ίσχυε ενώ φωτογραφίες ενίσχυαν τα λεγόμενα όσων ήθελαν τη Rosie να προτιμά στην ερωτική της ζωή γυναίκες. Η ίδια στην εκπομπή της The Rosie O’Donnell Show δήλωσε μπροστά σε εκατομμύρια τηλεοπτικούς δέκτες πως ήταν μια ομοφυλόφιλη.

George Michael

Το πρώην μέλος των Wham, George Michael, συνελήφθη το 1998 να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με έναν άλλον άνδρα σε δημόσιο χώρο. Λίγο καιρό μετά, αποκάλυψε πως διατηρεί μακροχρόνια σχέση με άνθρωπο του ίδιου φύλου.

Roy Ashburn

Ο γερουσιαστής Roy Ashburn ήταν γνωστός για την καταψήφιση ομοφυλοφιλικών ζητημάτων…Ωστόσο τον Μάρτιο του 2010 εθεάθη να βγαίνει από νυχτερινό κλαμπ gay συνοδευόμενος από έναν άνδρα…Στη συνέχεια υποστήριξε πως καταψήφιζε τέτοια ζητήματα επειδή το απαιτούσαν οι ψηφοφόροι του.

Ricky Martin

O Ricky Martin τον Μάρτιο του 2010 μέσα από σημείωση στο προσωπικό του blog επιβεβαίωσε τις φήμες που για χρόνια ακούγονταν γύρω από το όνομά του. «Είμαι ομοφυλόφιλος», ήταν η χαρακτηριστική φράση του κειμένου.

Lily Tomlin

Τη δεκάδα που παρουσίασε το NewsWeek κλείνει η Lily Tomlin για την οποία όλο το Hollywood γνώριζε πως ήταν λεσβία. Η ίδια αργότερα δήλωσε μετανιωμένη που άργησε να το παραδεχτεί δημόσια.

πηγή: contra.gr


2 σχόλια: