Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

This is 3D Sparta !



Το ότι το Χόλιγουντ βρίσκεται σε άλλη διάσταση είναι γνωστό, αλλά τον τελευταίο χρόνο με αυτήν τη φράση δεν εννοούμε παρά την τρίτη διάσταση. Η 3D παραγωγή πολλαπλασιάζεται καθώς οι εισπράξεις του Avatar και της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων έδειξαν το δρόμο.

Κι ενώ η «Τιτανομαχία» του Λουί Λετεριέ ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή στο διασδιάστατο παλαιό κόσμο, δε λείπουν και τα σενάρια που θέλουν όχι μόνο νέες ταινίες να γυρίζονται στις τρεις διαστάσεις, αλλά και παλιές επιτυχίες να ανατυπώνονται σε νέες σοφιστικέ εκδόσεις. Μετά τις φήμες περί τρισδιάστατης βύθισης του Τιτανικού, διαβάζουμε ότι η Warner Bros καλοβλέπει την πιθανότητα να δούμε μια 3D εκδοχή των 300 του Ζακ Σνάιντερ, σαν appetizer προτού μας σερβίρουν το κυρίως πιάτο: το prequel της ταινίας με τίτλο «Ξέρξης» με τον ίδιο το Φρανκ Μίλερ να παραδίδει οσονούπω το υλικό του για κινηματογραφικό treatment.

Και για να μη σας μπερδέψουμε περισσότερο κρατείστε στο σκληρό δίσκο του μυαλού σας τις εξής δύο πληροφορίες: Πρώτον η Warner ήδη έκανε ένα τεστ, δοκιμάζοντας σε πριβέ προβολή δέκα λεπτά από τους 300 σε 3D και περιμένει την απόδοση της «Τιτανομαχίας» για να αποφασίσει αν και πότε θα κυκλοφορήσει το flick του Σνάιντερ στην Τρίτη διάσταση. Ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο νέο είναι ότι το follow up της ταινίας, ναι, θα είναι prequel, με τίτλο «Ξέρξης» - μια ιδέα που ανήκε στο Μίλερ και έγινε δεκτή από το Σνάιντερ, χωρίς ωστόσο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Πάντως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η παρέλαση χλαμύδας, δοράτων και περικνημίδων από το Hollywood Boulevard θα συνεχιστεί. Μόδα είναι, αλλά (ακόμα δε) θα περάσει..

πηγή: ΣΙΝΕΜΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου