Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Reality show για ποδοσφαιρικά ταλέντα (video)


Μετά την αναζήτηση τραγουδιστών, χορευτών, μοντέλων κ.ο.κ. τα reality show μπαίνουν και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Ζινεντίν Ζιντάν και ο Έντσο Φραντσέσκολι ανακοίνωσαν τη δημιουργία μίας εκπομπής η οποία θα παρακολουθεί την πορεία 17 ανερχόμενων ποδοσφαιριστών από ολόκληρο τον κόσμο, που θα συμμετέχουν σε ένα προπονητικό καμπ στη Μαδρίτη για έξι εβδομάδες.

Οι επίδοξοι αστέρες θα προπονούνται υπό τις οδηγίες σπουδαίων προπονητών, ενώ θα έχουν την επίβλεψη διατροφολόγων και ψυχολόγων. Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στην προετοιμασία μίας ομάδας της Primera Division της σεζόν 2010/11.

Σύντομα θα αρχίσει η αναζήτηση των συμμετεχόντων σε 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ανάμεσα στις οποίες η Αργεντινή, η Γκάνα, οι ΗΠΑ και η Ισπανία. Οι 50 παίκτες που θα ξεχωρίσουν θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη στις 23 Απριλίου και ακολούθως θα ξεχωρίσουν οι 17 που θα λάβουν μέρος στο κυρίως μέρος του reality show.

Η εκπομπή αποτελεί δημιούργημα ισπανικής εταιρείας παραγωγής και θα προβάλλεται από την ιστοσελίδα της, www.crackstv.com.


Το διαφημιστικό του show:



πηγή: sportfm.gr

1 σχόλιο: