Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ατΖέντα: Η δεύτερη ομάδα- Water Team (part 7)




(ακούστε το τραγούδι του Δομήνικου και του Νίκου)



Γεια χαρά γλεντάκια !!!

Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρώτη ομάδα και ελπίζω να φανούν συνετοί ούτως ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην ατΖέντα!

Αλλά τώρα σειρά παίρνει η φανταστική δεύτερη ομάδα που θα προσπαθήσει να ρίξει σκόνη στους πρώτους επιβάτες της φωτιάς!

Η δεύτερη ομάδα, η ομάδα του Νερού, έχει ειδοποιηθεί με μήνυμα σε κινητό. Αν δεν έχετε λάβει κάποιο μήνυμα κάντε λίγο υπομονή, και εσείς ανήκετε σε κάποια ομάδα, η σειρά σας δεν θα αργήσει να έρθει..


Μην σκέφτεστε αν είστε τυχεροί που μπήκατε στο πλοίο ως δεύτερη ομάδα, όλα έχουν κάποιο λόγο. Προσπαθείστε να μείνετε στο πλοίο. Και προσέξτε τους "φίλους" σας..

Προτείνω στην δεύτερη ομάδα να διαβάσει τα κείμενα της προηγούμενης εβδομάδας για να βγάλει κάποια άκρη..

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.. Το βραβείο του δικού σας γκρουπ είναι 2 εισητήρια Gold Class (στο Village at the MAll) που θα κανονιστεί βάσει του δικού σας προγράμματος! Για να σας ξεκαθαρίσω αυτήν την ενότητα, σας ενημερώνω ότι θα υπάρχουν και άλλα δώρα μόνο που θα τα μάθετε στη συνέχεια και φυσικά το μεγάλο δώρο που θα το πάρει ο τελικός νικητής!

Ένα προσωπικό email σας περιμένει στην διευθυνσή σας..

Καλή τύχη Water Team, το ταξίδι σας στην χώρα της ατΖέντας μόλις άρχισε !!!!

Πιστέψτε με τίποτα δεν είναι εύκολο στο κόσμο της ατΖέντας….

προσοχή: μην μιλάτε σε κανέναν... καθένας είναι μόνος του, τουλάχιστον απ'όσο ξέρετε...

Η απάντηση του Κάπτεν Q της προηγούμενης εβδομάδας είναι: «αν θες να επιστρέψεις στο καράβι σου πες μου τι: Δεν εξηγείται, πολλοί το ψάχνουν, άλλοι το αποφεύγουν και κάποιοι το ζουν στον κόσμο τους. Τι είναι;»

Ο ΕΡΩΤΑΣ

2 σχόλια: