Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Ετοιμασίες στη Nova για τα Oscar



Η αντίστροφη μέτρηση των πιο λαμπρών κινηματογραφικών βραβείων ολοκληρώνεται στη nova, την Κυριακή 7 Μαρτίου ξημερώνοντας Δευτέρα. Για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά, το κορυφαίο γεγονός για τον κόσμο του κινηματογράφου προβάλλεται αποκλειστικά και ζωντανά στα κανάλια novacinema1 και novacinema2.

Τα κινηματογραφικά κανάλια της nova θα συνδεθούν απευθείας με το Kodak Theatre του Los Angeles για να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές μας στη 1:00 πμ τις Αφίξεις των καλεσμένων. Θα ακολουθήσει στις 03:00 πμ το OSCARR Pre-show και τέλος στις 03:30 πμ η Τελετή Απονομής με παρουσιαστές τους μοναδικούς Στιβ Μάρτιν και Άλεκ Μπόλντουιν.

Το novacinema1 θα προβάλει όλη την εκδήλωση με ελληνικό σχολιασμό από την Πόλυ Λυκούργου και το Γιώργο Κρασσακόπουλο ενώ στο novacinema2 η απονομή θα προβληθεί σε πρωτότυπη μετάδοση.

Στο E! Entertainment στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, οι λάτρεις του κόσμου της show biz θα παρακολουθήσουν ζωντανά από το κόκκινο χαλί, εμφανίσεις γεμάτες στυλ και όχι μόνο, αποκλειστικές δηλώσεις, ευχές και προγνωστικά. Την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 21:00, η εκπομπή του E! Entertainment Fashion Police θα προβάλει πικάντικα σχόλια για τις εμφανίσεις των πρωταγωνιστών της μεγάλης βραδιάς.

Η λαμπερή απονομή των OSCARR θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση το πρωί της Δευτέρας 8/3 στις 07:30 από το novacinema2, καθώς επίσης και το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 20:30 με ελληνικούς υποτίτλους από το novacinema1. Επίσης την Τρίτη 9 Μαρτίου στις 21:00 στο novacinema2 θα προβληθεί το Oscar's Post Show με το πάρτι που γίνεται προς τιμήν όλων των νικητών της φετινής απονομής.

Οι συνδρομητές μας θα μπορούν να παρακολουθήσουν πρώτοι όλες σχεδόν τις υποψήφιες ταινίες από τα κανάλια novacinema σε μορφή 16:9 για ακόμα μεγαλύτερη κινηματογραφική απόλαυση.

πηγή: zougla.gr

1 σχόλιο: