Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Δημοπρατείται η "μοιραία" σύριγγα του Jackson



Σε δημοπρασία πρόκειται να βγει η σύριγγα με τη μοιραία δόση φαρμάκων που αφαίρεσε τη ζωή του βασιλιά της ποπ, Michael Jackson.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, η αρχική τιμή του αντικειμένου θα είναι 5 εκατομμύρια δολάρια ενώ η οικογένεια του Jackson ζητά απεγνωσμένα να σταματήσουν οι διαδικασίες.
Η σύριγγα θεωρείται πως αφαιρέθηκε από το σπίτι κρυφά και ο κάτοχος πηγαίνει στους οίκους δημοπρασιών του Λας Βέγκας ώστε να τη δώσει με “τσουχτερό” αντίτιμο. Μάλιστα, πολύ πιθανή ημερομηνία δημοπράτησής της είναι η 25η Ιουνίου, ένα χρόνο από τη συμπλήρωση του θανάτου του βασιλιά της ποπ.

Εντωμεταξύ, ο 57χρονος προσωπικός γιατρός του Jackson, Conrad Murray, έχει κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία από αμέλεια ύστερα από την παραδοχή του για χορήγηση φαρμάκων όπως βάλιουμ, λοραζεπάμη και προποφόλη στον διάσημο τραγουδιστή.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο Jackson πέθανε από υψηλά ποσοστά προποφόλης, ένα ισχυρό αναισθητικό που χρησιμοποιείται

“Είναι ότι πιο άρρωστο. Η σύριγγα μπορεί να μην χρειάζεται πλέον στις έρευνες, ωστόσο από ηθικής άποψη δεν είναι σωστό. Το άτομο που έχει τη σύριγγα είναι σε επαφή με τους δικηγόρους τους ώστε να διαβεβαιώσει πως η πώληση θα είναι νόμιμη.

Η οικογένεια Jackson είναι ενήμερη για το θέμα της δημοπρασίας. Όλοι τους είναι εξοργισμένοι για το ότι ο καθένας προσπαθεί να αποκομίσει χρήματα από τον Michael”, αποκάλυψε άτομο που γνωρίζει λεπτομέρειες από την υπόθεση.

πηγή: cosmo.gr

3 σχόλια:

  1. να δω πόσα θα δώσει ο πυροβολημένος που θα την πάρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. """MICHAEL JACKSON...I'M SO SORRY MY ANGEL FOR ALL THIS...YOU ARE NOT ALONE..WE LOVE YOU MORE..AND MORE..AND MORE FOREVER...THANK YOU MY ANGEL FOR ALL TIME..YOU ARE THE KING OF MUSIC AND LOVE...GOD BLESS YOU"""...ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή