Μία νέα γευστική πρόταση προσέφερε στους πελάτες τους ένας Νεοϋορκέζος σεφ, που μύριζε… μανούλα! Και για του λόγου το αληθές, ο Daniel Angerer έφτιαξε τυρί από το μητρικό γάλα της συζύγου του!
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Klee Brasserie στο Μανχάταν είπε ότι αποφάσισε να πειραματισθεί με τη νέα «πρώτη ύλη», καθώς είχε μεγάλο απόθεμα στο ψυγείο του, το οποίο «παρήγαγε» η γυναίκα του για τη νεογέννητη κόρη τους.
Έτσι έφτιαξε μία συνταγή που περιείχε τέσσερα φλιτζάνια γάλακτος, γιαούρτι, πυτιά και αλάτι.
Ο Daniel την ονόμασε «Το τυρί της μαμάς» και την ανήρτησε στο προσωπικό blog του, όπου κάλεσε τους πελάτες να δοκιμάσουν τη νέα γευστική πρόταση… έως ότου λήξουν τα αποθέματα.
Έτσι έφτιαξε μία συνταγή που περιείχε τέσσερα φλιτζάνια γάλακτος, γιαούρτι, πυτιά και αλάτι.
Ο Daniel την ονόμασε «Το τυρί της μαμάς» και την ανήρτησε στο προσωπικό blog του, όπου κάλεσε τους πελάτες να δοκιμάσουν τη νέα γευστική πρόταση… έως ότου λήξουν τα αποθέματα.
Όπως λέει ο σεφ, το τυρί είναι μία γλυκιά εκδοχή του αγελαδινού τυριού. Η ανταπόκριση στο κάλεσμά του ήταν θετική, αν και πολλοί δίστασαν να δοκιμάσουν.
Πάντως, η ιδέα του δεν άρεσε στις υγειονομικές υπηρεσίες που τον προειδοποίησαν να αφαιρέσει το πιάτο από το μενού.
Πάντως, η ιδέα του δεν άρεσε στις υγειονομικές υπηρεσίες που τον προειδοποίησαν να αφαιρέσει το πιάτο από το μενού.
πηγή: zougla.gr
χαχαχαχαχα... δεν πάμε καλά !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήxaxaxa epixerimatiko mialo o kirios!
ΑπάντησηΔιαγραφή