Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Από το πορνό στη βρετανική βουλή


Μία πρώην σκηνοθέτις ταινιών πορνό θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου στη Βρετανία με το κόμμα των Ελευθeριακών Δημοκρατών, τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα ο ηγέτης του κόμματος Nick Clegg.

Πρόκειται για την 38χρονη Anna Arrowsmith, πτυχιούχο της Σχολής Καλών Τεχνών και Φιλοσοφίας, η οποία με το ψευδώνυμο Anna Span εργάσθηκε επί δώδεκα χρόνια ως κινηματογραφίστρια και διευθύντρια εταιρείας παραγωγής ταινιών κατάλληλων μόνον για ενηλίκους.

Υπό την προηγούμενη ιδιότητά της, η Arrowsmith, υποψήφια βουλευτής στο Γκρέιβσχαμ του Κεντ, στη νότια Αγγλία, σκηνοθέτησε περισσότερες από 250 ταινίες ή σκηνές πορνό, δημιούργησε ιστοσελίδα ηλεκτρονικής πώλησης σεξουαλικών βοηθημάτων και παιχνιδιών και έγραψε έναν οδηγό για ζευγάρια που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους ταινία με σκληρό σεξουαλικό περιεχόμενο. Στο προσωπικό της blog η Arrowsmith αυτοαποκαλείται ως "η πρώτη βρετανίδα σκηνοθέτις ταινιών πορνό", με την πρόθεση να ανοίξει την επικερδή αυτή βιομηχανία στις γυναίκες.

Πάντως, ο ηγέτης του κόμματος των Lib Dem μιλώντας σχετικά στο τηλεοπτικό δίκτυο GMTV, έσπευσε να δηλώσει ότι "το επάγγελμα της πριν την υποβολή της υποψηφιότητας της δεν είναι κάτι με το οποίο ο ίδιος είναι εξοικειωμένος".

"Πιστεύω όμως ότι είναι σημαντικό να ενθαρρύνουμε ανθρώπους όπως εκείνη, που ενδιαφέρονται πραγματικά για την περιοχή τους, να ασχολούνται με την πολιτική", πρόσθεσε.

πηγή: www.news247.gr

1 σχόλιο: