Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

6 Oscar για το Hurt Locker ! (+videos)



Με έξι βραβεία όσκαρ «έφυγε» η ταινία «The Hurt Locker» από το Kodak Theatre του Los Angeles, ενώ τρία απέσπασε το «Avatar».

Η πρώην σύζυγος του James Cameron βρέθηκε στο τέλος της βραδιάς αγκαλιά με δύο βραβεία όσκαρ (καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας) καθώς το ένα της απονεμήθηκε αμέσως μετά το άλλο.

Η Bigelow, που «πήρε μέσα από τα χέρια» του Cameron τα βραβεία, είναι η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει κάτι τέτοιο, σκηνοθετώντας μία καθαρά ανδρική ταινία. Η ίδια, αφού ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν για την ταινία, αφιέρωσε τα βραβεία στους στρατιώτες που υπηρετούν στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, μπορεί ο Jeff Bridges να αποτελούσε από την αρχή το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον α’ ανδρικό ρόλο, το όσκαρ του οποίου απέσπασε κιόλας, ωστόσο η μεγάλη έκπληξη ήλθε στις γυναίκες: Η Sandra Bullock κατάφερε μέσα στην ίδια χρονιά να πάρει όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου και χρυσό βατόμουρο μαζί (για άλλη βεβαίως ταινία το All About Steve), κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού.

Η πρωταγωνίστρια του Blind Side «άρπαξε» το αγαλματίδιο από τις συνυποψήφιές της και κυρίως από τη Meryl Streep, η οποία παρά το ότι μετρά ήδη 16 υποψηφιότητες δεν κατάφερε να πάρει όσκαρ. Λίγα λεπτά προτού μάθει ότι κερδίζει το όσκαρ α’ γυναικείου ρόλου πάντως, η ίδια δήλωνε ότι η καλή υποκριτική πολύ συχνά συμβαδίζει με την κακή, άρα το ένα δεν είναι τόσο άσχετο με το άλλο.

πηγή: cosmo.gr

O Ben Stiller ως Avatar ήταν σίγουρα η πιο αστεία στιγμή της βραδιάς...



H δεύτερη κωμική στιγμή της βραδιάς, η παρωδία του Paranormal Activity
από τους εξαιρετικούς παρουσιαστές...



Δείτε στιγμιότυπα από όλους τους νικητές και τις ατάκες των παρουσιαστών




3 σχόλια:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή