Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

19η αγωνιστική ! Προ-βλέπουμε !!



Μελετώντας το πρόγραμμα της αγωνιστικής κατάλαβα οτι πρόκειται για μια μια αγωνιστική ημέρα "φωτιά", καθώς οι περισσότερες αναμετρήσεις έχουν χαρακτήρα derby!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Σίγουρα ένα δυνατο παιχνίδι. Και οι 2 ομάδες θέλουν και μπορούν να κερδίσουν, όμως η ομάδα του Η.Ζούρου έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Και άλλο derby!! Ίσως έιναι η τελευταία ελπίδα του Άρη για να μπεί στα play offs και νομίζω ότι θα το εκμεταλλευτεί. Οι 2 ομάδες είναι πολύ δυνατές και σίγουρα θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

ΜΑΡΟΥΣΙ - ΤΡΙΚΑΛΑ: Η λογική λεει Μαρούσι. Όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι για την ομάδα του Καιμακόγλου καθώς τα Τρίκαλα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα πρέπει να θεωρούνται! Μην ξεχνάμε την νίκη επι του Άρη την προηγούμενη αγωνιστική..

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο ΠΑΟ (μάλλον) ξύπνησε... Η ομάδα του Σ.Μαρκόπουλου δεν νομίζω να έχει ελπίδες να κερδίσει τον ΠΑΟ, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να κυνηγίσει τον μοναδικό στόχο που του απέμεινε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΛΙΣΙΑΚΟΣ: Πέρα απο τον άσσο δεν νομίζω να υπάρχει άλλο αποτέλεσμα..

ΚΑΒΑΛΑ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Θεωρώ ότι θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με την ομάδα απο την Ρόδο να βάζει στις αποσκευές της το ροζ φύλλο..

ΓΣ ΟΛΥΜΠΙΑ - ΑΕΚ: Αν και δύσκολα πιστεύω οτι η ΑΕΚ θα αποδράσει απο την έδρα της Λάρισας με το διπλό και θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για να ξεφύγει απο τις τελευταίες θέσεις!!

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ !!!


Το Τεσσάρι

5 σχόλια: