Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

" Thank you Milos ! "


"Thank you Milos" ! Aυτό θα μπορούσαν να φωνάζουν ακόμα οι φίλοι του Ολυμπιακού καθός ο Σέρβος ήταν πάρα πολύ καλός για ένα ακόμα παιχνίδι. Ο MVP του Ιανουαρίου για την Ευρωλίγκα ήταν πραγματικός ηγέτης μέσα στο γήπεδο. Με δικά του σουτ και δικές του ασίστ ξεμπλοκάρε τον Ολυμπιακό, ο οποίος έδειξε ακομά μια φορά αδύναμος να διασπάσει την άμυνα ζώνης που έπαιξε η Τσιμπόνα κυρίως στο 2ο ημίχρονο.

Από την άλλη η Τσιμπόνα βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα επιθετικά με τους Gordon και Thomas να κάνουν ό,τι θέλουν στο παρκέ του ΣΕΦ. Ένα εύκολο θεωρητικά ματς για τους Πειραιώτες παρά λίγο να γίνει και εφιάλτης καθώς η Κίμκι κέρδισε την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια!

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός έχει 6, η Κιμκι 5, η Καχα 4 και η Τσιμονα 3.


Στον άλλο όμιλο, με (διπλό) Ελληνικό ενδιαφέρον, το Μαρούσι κέρδισε (και) την Παρτιζάν, κάνοντας μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση στο TOP 16. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς χρειάζεται 3 νίκες στα 3 ματς που απομένουν (καθώς και συνδυασμό αποτελεσμάτων...)

Η βαθμολογία έχει ως εξής : Μπαρτσελόνα 5, Μαρούσι 5, Παρτιζάν 5, Παναθηναϊκός 3


η μπασκετική στήλη που εγκαινιάζεται με αυτό το κείμενο
λέγεται "Pick στη Μπάλα" και σε αυτή θα αρθρογραφεί
ο ειδικός στα μπασκετικά θέματα, γνωστός και ως "Το Τεσσάρι" !

2 σχόλια: