Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

O Σταύρος νικητής του X - Factor


Φτάσαμε στoν τελικό του Χ - Factor LIVE SHOW. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να φτάσουν στην πηγή είναι οι: Σταύρος, 48 ώρες και Νίνη. Είναι τυχαία η σειρά που τους ανέφερα; Δεν ξέρω, μπορεί και όχι !!



Ο Στάυρος φαίνεται να είναι το αδιαμφησβήτητο φαβορί , ειδικά από τη στιγμή που έφυγαν - για ανεξήγητους κατ'εμέ λόγους - οι δυο πιο δυνατοί του αντίπαλοι,Ήβη και Χοβίγκ. Τα δυνατά του στοιχεία είναι η ιδιαίτερη φωνή του και η αινιγματική προσωπικότητά του. Για να δουμε και τη βαθμολογία του - πάντα μέσα από τα μάτια του Γλεντιού:

Φωνη: 8.5
Σκηνική παρουσία: 8
Προσωπικότητα: 8
Μέλλον στην ελληνικη πραγματικότητα: 8.5
Μοναδικότητα: 9.5
ΣΥΝΟΛΟ: 42.5



Οι 48 ώρες είναι ένα έτοιμο funky συγκρότημα που βρίσκεται ήδη αρκετά χρόνια στο χώρο. Μέσα στο Χ - Factor έχουν κάνει μοναδικές εμφανίσεις που έχουν αφήσει άφωνους τους κριτές και το κοινό. Ο front man τους είναι το μεγάλο τους ατού. Αρκεί όμως για να βγούν νικητές;

Φωνη: 8
Σκηνική παρουσία: 9
Προσωπικότητα: 8
Μέλλον στην ελληνικη πραγματιότητα: 8
Μοναδικότητα: 8
ΣΥΝΟΛΟ: 41


H Νίνη είναι φωνάρα και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Όσο κι αν κάποιοι θεωρούν ότι δεν έχει μέλλον στην Ελλάδα, ακούγοντας την να τραγουδάει τα ξεχνάνε όλα και της χαρίζουν τη θετική τους ψήφο. Το βράδυ για τη Νίνη προβλέπεται δύσκολο αλλά όλοι μας ζούμε για τις ανατροπές, γι'αυτο ας μην βιαστούμε να τη αποκλείσουμε από τώρα.

Φωνη: 9
Σκηνική παρουσία: 8
Προσωπικότητα: 7
Μέλλον την ελληνικη πραγματικότητα: 6.5
Μοναδικότητα: 7.5
ΣΥΝΟΛΟ: 38


7 σχόλια:

  1. επαγγελματική η ανάλυση του Νίκου ! ο Σταύρος είναι πραγματικός καλλιτέχνης. αν κερδίσουν οι 48 ώρες θα χαρώ για τον Λεβέντη που είναι θεός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exairetiki axiologisis!!! an kai tha diafwnisw mazi sou ws pros tin ivi...adipathestati!!kai arga efige

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. stavros for ever!!!einai o kaliteros ekei mesa einai ena pragmatiko talento

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λιαξ ο σταύρος ο κοιμησμένος βγήκε.ε αφού είναι φτιαχτό.τι άχροιστος 4 ever

    ΑπάντησηΔιαγραφή