Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ο Mr Bean αντί του Θαπατέρο στο site της Ε.Ε !

Χαιρετισμό από τον διάσημο ηθοποιό Rowan Atkinson, ευρέως γνωστό από το ρόλο του ως Mr Bean, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα της προεδρίας της ΕΕ.



Ένας χαμογελαστός Mr Bean, λέγοντας «Hi there», αντικατέστησε τη μορφή του Ισπανού πρωθυπουργού Jose Luis Rodriguez Zapatero, καθώς ένας χάκερ κατόρθωσε να εισβάλει στην επίσημη σελίδα της ΕΕ.

Εκμεταλλευόμενος τα συχνά αστεία που πραγματοποιούνται στην Ισπανία λόγω της ομοιότητας των δύο ανδρών, ένας χάκερ εισέβαλε τη Δευτέρα (4/1) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕ και τοποθέτησε στη θέση του Ισπανού πρωθυπουργού τη μορφή του Mr Bean να απευθύνει χαιρετισμό.

Από την πλευρά της κυβέρνησης και της ιστοσελίδας (www.eu2010.es) αναφέρεται πως η επίσημη ιστοσελίδα δε δέχτηκε καμία επίθεση χάκερ. Σε ανακοίνωση τονίζεται πως ένας χάκερ χρησιμοποίησε ένα στιγμιότυπο από την αρχική σελίδα προκειμένου να δημιουργήσει ένα φωτομοντάζ.

Σε πρόσφατη έκδοση της εφημερίδας «El Pais», υπήρχε σκίτσο του Ισπανού πρωθυπουργού ως Mr Bean που συνόδευε ένα ιδιαιτέρως επικριτικό άρθρο για την οικονομική πολιτική στην Ισπανία, όπου η ανεργία άγγιξε σχεδόν ποσοστό της τάξεως του 20%.

πηγή: cosmo.gr

1 σχόλιο: