Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Το απίθανο τρίποντο του Νίκολας



Στα τελευταία δευτερόλεπτα του δευτέρου δεκαλέπτου, κι ενώ το σκορ ήταν 46-32 υπέρ των "πρασίνων", το Περιστέρι βρισκόταν στην επίθεση, με τον Χάμοντς να αστοχεί σε λέι-απ. Ο Φώτσης πήρε το ριμπάουντ, πάσαρε δίπλα του στον Νίκολας, ο οποίος στα 0,4'' πριν ακουστεί η κόρνα πέταξε την μπάλα προς το καλάθι του Περιστερίου, ενώ βρισκόταν στο ύψος της γραμμής των ελευθέρων βολών του καλαθιού του Παναθηναϊκού!

Προς έκπληξη όλων όσων βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, η μπάλα κατέληξε στο καλάθι, τινάζοντας ψηλά το διχτάκι, με τους συμπαίκτες του Αμερικανού να εκστασιάζονται και να σπεύδουν προς το μέρος του για να πανηγυρίσουν σαν να είχε πετύχει τρίποντο που χάριζε τον τίτλο της Ευρωλίγκας.

"Είδα ότι είχε πάρα πολύ λίγο χρόνο και απλώς πέταξα την μπάλα. Δεν περίμενα ότι θα έμπαινε. Όταν όμως είδα την μπάλα από τα μισά της διαδρομής και μετά είπα: «Έχω πιθανότητες να το βάλω». Ήταν ένα πολύ τυχερό καλάθι. Όλοι μου είπαν ότι ήταν φοβερό σουτ. Μου έδωσαν συγχαρητήρια, αλλά ο Σάρας έτρεξε πάνω μου και χοροπήδαγε σαν τρελός", δήλωσε ο Νίκολας για το... σούπερ καλάθι που πέτυχε.



πηγή: sport24.gr


1 σχόλιο: