Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

7χρονος μάζεψε 230.000 ευρώ για την Αϊτή !



Περισσότερα από 200.000 ευρώ μάζεψε ένας επτάχρονος από το δυτικό Λονδίνο για τους σεισμόπληκτους στην Αϊτή. Την Τετάρτη (27/1) ο Charlie Simpson συναντήθηκε με τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Sarah Brown η οποία τον συνεχάρη για την προσπάθειά του.

Ο μικρούλης με το ποδήλατό του διήνυσε 5 μίλια γύρω από ένα πάρκο στην περιοχή Φούλαμ ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνάντησή του με την κ. Brown. "Ήταν αστείο που πήγα στο πρωθυπουργικό μέγαρο και συνάντησα τη σύζυγό του. Λίγο νωρίτερα με το ποδήλατό μου διάνυσα την Downing Street και μίλησα με άλλους ποδηλάτες", είπε ο 7χρονος.



Η Unicef σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως η προσπάθεια του Charlie απέφερε 230.000 ευρώ ποσό που θα δοθεί στα σεισμόπληκτα παιδάκια της Αϊτής.

Ο Charlie αποτελεί έμπνευση για όλους μας και είναι θαυμάσιο που αναγνωρίστηκε και από τον πρωθυπουργό, είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της Unicef για το Ηνωμένο Βασίλειο, David Bull. Ο ίδιος προσέθεσε πως ο μισός πληθυσμός της Αϊτής αποτελείται από παιδιά και με τα χρήματα που μαζεύτηκαν θα βοηθήσουν πολύ για την τροφή και το νερό των ανηλίκων της χώρας.

"Είμαστε ευγνώμονες σε αυτούς που υποστήριξαν τον μικρό Charlie στην προσπάθειά του", κατέληξε ο κ. Bull.

πηγή: cosmo.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου