Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Joe McElderry - Η επιλογή του Γλεντιού! (videos)


Για μία εβδομάδα στο Γλέντι είχατε τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη από το βρετανικό X Factor. Η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση από εσάς δεν ήταν μεγάλη. Και είναι φυσιολογικό καθότι δεν γνωρίζετε τους διαγωνιζόμενους εκεί.

Αλλά ο λόγος για τον οποίο υπήρξε αυτή η ιδέα είναι γιατί το επίπεδο των καλλιτεχνών που έχουν μείνει στο βρετανικό X Factor είναι εξαιρετικό. Και στα επόμενα χρόνια είναι πολύ πιθανόν κάποια από αυτά τα παιδιά να τραγουδάνε τις μεγαλύτερες επιτυχίες που θα ακούγονται στν κόσμο.


Ο νικητής στη δική μας ψηφοφορία ήταν ο Joe McElderry. Ο Joe είναι μόλις 18 χρονών ! Και έχει μία ιδιαίτερα μελωδική φωνή. Ένα εξαιρετικό ταλέντο που με το χαμόγελο του και την ερμηνεία του κερδίζει το κοινό που τον ακούει. Για να δούμε αν η επιλογή του Γλεντιού θα είναι και η τελική επιλογή της Βρετανίας.

Αυτή τη στιγμή ο Joe βρίσκεται στην τελική τετράδα μαζί με τον Danyl, τον Olly και την Stacey καθότι στο τελευταίο live αποχώρησε ο Lloyd. Για να ξετυλίξουμε όμως ολόκληρη την ιστορία του Joe McElderry στο φετινό X Factor μέχρι στιγμής...

1st audition : Dance with my father again



Bootcamp : Praying for time



Judge's house : Sorry seems to be the hardest word



Joe is chosen for the live shows



1st live show : No regrets



2nd live show : Where do broken hearts go



3rd live show : Sway



4th live show : Don't stop believin



5th live show : The circle of life



6th live show : Somebody to love



7th live show : Don't let the sun go down on me



8th live show, 1st song : Could it be magic ?



8th live show, 2nd song : Sorry seems to be the hardest word



Κλείνοντας μπορούμε να πούμε ότι ο Joe, μαζί με τον Danyl, τον Olly και την Stacey αποτελούν μία πολύ υψηλού επιπέδου τετράδα και αξίζει να δείτε τις πορείες τους μέχρι τώρα καθώς και τα δύο τελευταία show που έπονται...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου