Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

19χρονος κέρδισε 1,5 εκατομμύριο δολάρια στο πόκερ

Όχι δεν κέρδισε το λαχείο, ούτε το τζόκερ. Ο 19χρόνος Τζέϊμπς Όμπστ από την Αυστραλία απέκτησε 1,5 εκατομμύριο δολάρια παίζοντας πόκερ μέσω διαδικτύου!


Παρόλα αυτά, ο Όμπστ σπεύδει να ξεκαθαρίσει πως δεν κέρδισε με την πρώτη αυτό το τεράστιο χρηματικό ποσό καθώς στο παρελθόν είχε χάσει πάνω από 200.000 δολάρια.

«Έκανα τα λεφτά αυτά από το κρεβάτι μου αλλά έχασα και σημαντικά ποσά. Δεν είναι μόνο κέρδη. Ξεκίνησα να παίζω από 14 χρόνων, συχνά με "δανεικά", αφού επειδή ήμουν ανήλικος δεν μπορούσα να έχω πιστωτική κάρτα», είπε ο 19χρονος και προσέθεσε: «Συνήθως παίζω μέσω του laptop από το σπίτι μου. Και μια φορά έπαιξα και έχασα 200.000 δολάρια (123.000 ευρώ)».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως η αρχή έγινε από τους φίλους του που έπαιζαν μαζί σκάκι οι οποίοι τον οδήγησαν στα «μονοπάτια» του πόκερ. Ήταν τόσο καλός στο σκάκι που εκπροσώπησε την Αυστραλία σε διεθνή τουρνουά.

Το 2008 ο Μιχάλης Χρυσανθόπουλος, κέρδισε στο τουρνουά πόκερ Aussie Millions 700.000 δολάρια. Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός, γνωστός ως The Greek, τότε είχε καταταγεί στην τρίτη θέση.

Μολοταύτα, οι ειδικοί σπεύδουν για αποφυγή παρεξηγήσεων πως κάθε έναν που κερδίζει στο πόκερ αντιστοιχούν χιλιάδες χαμένοι.

Πηγή:cosmo.gr

2 σχόλια: