Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Homer : ο πιο αγαπημένος ήρωας της 20ετίας


Στο ψηλότερο σκαλί του «βάθρου» με τους πιο αγαπημένους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς ήρωες της 20ετίας, ανέβηκε ο Homer Simpson.

Ο «αρχηγός» της θρυλικής οικογένειας Simpson, που έκανε την παρθενική της εμφάνιση στην αμερικανική τηλεόραση τον Απρίλιο του 1987, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος ήρωας από το αμερικανικό περιοδικό «Entertainment Weekly».

«Το κοινό ταυτίζεται με τον Homer, γιατί κατά βάθος όλοι έχουμε ανομολόγητα πάθη που μας καθοδηγούν», δήλωσε ο δημιουργός της σειράς, Ματ Γκρόνινγκ.

Στη δεύτερη θέση της λίστας φιγουράρει ο Χάρι Πότερ, ενώ την τρίτη θέση καταλαμβάνει η Μπάφι Σάμερς (Σάρα Μισέλ Γκέλαρ), κεντρική ηρωίδα της σειράς «Buffy the Vampire Slayer».

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν ο Τόνι Σοπράνο από τη δραματική σειρά «The Sopranos» και ο Τζόκερ (Χιθ Λέτζερ) από τον «Σκοτεινό Ιππότη».

Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Ρέιτσελ (Τζένιφερ Ανιστον) από τα «Φιλαράκια», στην 8η ο Ψαλιδοχέρης (Τζόνι Ντεπ) και στις δύο τελευταίες η Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) από το «Sex and the City» και ο Χάνιμπαλ Λέκτερ (Άντονι Χόπκινς).

Glenti Comment : Αγαπάμε Simpsons και ειδικά Homer !!!

πηγή: tanea.gr

1 σχόλιο: