Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

1-1 η σειρά πριν του δρόμου τα μισά...



Δεν έχουμε πολλά πράγματα να γραψουμε για τα 2 πρώτα ματς καθώς οι αιώνιοι μοιράστηκαν απο ένα καλο και αποδοτικό βράδυ εκμεταλλεύομενοι την έδρα τους...


Το 1-0.

Ο ΠΑΟ ξεπέρασε το άγχος και την παγωμάρα της πρεμιέρας και μετα το 1ο δεκάλεπτο έδωσε μια φοβερή παράσταση με θεατή τον ΟΣΦΠ ο οποίος εψαχνε να συμαζέψει τα... ασυμαζευτα.

Το 0/23 πισω απο τα 6.25 ήταν η κορυφή του ενος παγόβουνου στο οποίο έπεσε το καράβι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Ο... καπετάνιος Π. Γιαννάκης δεν φάνηκε στην φουρτούνα και ο Ολυμπιακός έμοιαζε αβοήθητος στο έλεος του παιχνιδιού του ΠΑΟ, ο οποίος χωρις να εντυπωσιάσει έκανε τη δουλειά του και στο ημίχρονο (!) είχε ηδη διαφορά ασφαλείας. Το να την διαχειριστεί ηταν κατι παραπάνω απο εύκολο για την ομάδα του "Γκαστόνε".


Το 1-1.

Ο ΟΣΦΠ έδειξε αλλαγμένος και μεταμορφωμένος και παίρνοντας παλμό απο το κατάμεστο ΣΕΦ κερδισε τον ΠΑΟ και έφερε ηρεμία στα αποδυτήρια του. Για πρώτη φορα είδαμε φέτος την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να πιέζει τον αντίπαλο μετά την επαναφορά στα 4/4 του γηπέδου. Αυτό του έδωσε πλεονέκτημα στην άμυνα καθώς ο ΠΑΟ είχε 12 ίσως και λιγότερα
δευτερόλεπτα για να εκδηλώσει επίθεση. Στην επίθεση η μπάλα πήγαινε εκεί που έπρεπε, στο νουμερο 11! Κάπως έτσι, στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου ο ΟΣΦΠ είχε χτίσει μια διαφορά 10 π. και η νίκη δεν άργησε να έρθει.

Έχουμε ακόμα 2, μπορεί και 3, ματς γεμάτα ωραίο μπάσκετ.


Τι μας έμεινε :

* Η δύναμη της έδρας. Η ολοκληρωτική μεταμόρφωση της γηπεδούχου ομάδας.

* Πόσο εύκολο θα είναι να "σπάσει" την έδρα ο φιλοξενούμενος ;;;

* ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΦ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟ.


ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ !!!!!!!


by "4"


5 σχόλια:

  1. su ksefugan ta kefalaia ston telefteo asterisko!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H έδρα ανέκαθεν ήταν δύσκολο να σπάσει σε αυτούς τους τελικούς. ακόμα και σε καιρούς που ο ΟΣΦΠ είχε 5 φορές χειρότερη ομάδα. ένα σπάσιμο αρκεί, όμως. θα τα καταφέρει ο ΟΣΦΠ ; (ελπίζω όχι !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opws elega kai xthes to vradi ston filo mou breed .. diskola.... opimono omws!!!!!

    "4"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NOMIZO KI O BOUROUSIS ESPASE MIA TZAMARIA... Eimaste patsi nomizo.. (sorry gia ta kefalea)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σεμνά με τον φανατισμό !! ο καλύτερος ας κερδίσει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή