Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Triple Crown Basketball Camp !

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασία της Triple Crown Basketball με το Γλέντι ως προς τη διεξαγωγή μηνιαίων διαγωνισμών με πλούσια δώρα για τους αναγνώστες του blog! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πατήσετε στο παρακάτω link ή στο banner που βρίσκεται στην πλαϊνή μπάρα του blog και θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της Triple Crown Basketball. Εκεί θα μπορείτε να απαντάτε στην ερώτηση του κάθε μήνα και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία (ώστε να μπορεί η Triple Crown να επικοινωνήσει μαζί σας σε περίπτωση που κερδίσετε) να λαμβάνετε μέρος στο διαγωνισμό που θα χαρίζει κάθε μήνα ένα δώρο σε κάποιον τυχερό! Ο διαγωνισμός είναι ήδη σε εξέλιξη, δηλώστε συμμετοχή τώρα!

http://www.triplecrown.gr/site/main/index.php


Λίγα λόγια για την Triple Crown Basketball


Η Triple Crown Basketball δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του μπάσκετ, από τον Σεπτέμβριο του 2008, με την Triple Crown Basketball Academy καθώς επίσης και με το Triple Crown Basketball Summer Camp, από τον Ιούνιο του 2009, προσφέροντας ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στους αθλητές του αύριο.

Ιδρύθηκε από τρεις κορυφαίους και διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, τους Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά.

Βασική επιδίωξη της είναι να θέσει τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών με αξίες και αρχές που συγκλίνουν στην φιλοσοφία της. Η Triple Crown Basketball έχει θέσει σαν απώτερο στόχο της την διάδοση και ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ελλάδα. Με καινοτόμες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες καλλιεργεί μια διαφορετική αθλητική και μπασκετική παιδεία κάνοντας το μπάσκετ πόλο έλξης για τα νέα παιδιά.

Με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος των ιδρυτών της, η Triple Crown Basketball είναι σε θέση να πρωτοπορεί και να χαράσσει νέα μονοπάτια στο χώρο του αθλητισμού, ως μια από τις δυναμικότερες ακαδημίες μπάσκετ στην Ελλάδα.


Παρακολουθήστε το σποτ της τηλεόρασης για το Triple Crown Basketball Camp στην Πάτρα:




Βασική επιδίωξη του Triple Crown Basketball Summer Camp είναι, μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης και διδασκαλίας, οι αθλητές να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, να βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες και παράλληλα να διασκεδάσουν μαθαίνοντας το παιχνίδι σε ένα περιβάλλον γεμάτο αθλητικά ερεθίσματα.

Σημαντικές πληροφορίες

Η πρώτη περίοδος του Triple Crown Basketball Summer Camp στην Αθήνα θα λάβει χώρα από τις 21 έως τις 26 Ιουνίου 2010 και η δεύτερη από τις 28 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου.

Ημερομηνίες:
1η περίοδος: 21-26 Ιουνίου
2η περίοδος: 28 Ιουνίου-3 Ιουλίου

Ηλικίες: 8-20 ετών
Τοποθεσία: St. Lawrence College, Κορωπί
Ώρες Λειτουργίας: 9:00-15:30

και για την Πάτρα,

Ημερομηνίες: 20-25 Ιουνίου 2010
Ηλικίες: 8-20 ετών
Τοποθεσία: Γήπεδα Απόλλωνα Πατρών, Αριστοτέλους 11 Περιβόλα
Ώρες Λειτουργίας: 9:00-14:30

για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Triple Crown Basketball καθημερινά 10:00- 19:00

τηλ: (+30) 210 61 95 709, (+30) 210 61 80 380

φαξ: (+30) 210 61 95 659
E-mail: info@triplecrown.gr


1 σχόλιο:

  1. Το Γλέντι δηλώνει ότι είναι μεγάλη του τιμή και χαρά να συνεργάζεται με την καλύτερη Ελληνική Ακαδημία Μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή