Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

miCoach : Φορέστε τον... προπονητή σας !



Ένα πρωτοποριακό σύστημα προπόνησης το οποίο χαρίζει στον χρήστη ολοκληρωμένη καθοδήγηση καθ΄ όλη τη διάρκεια της άσκησής του δημιούργησε η Αdidas.

Πρόκειται για το διαδραστικό σύστημα miCoach, το οποίο, πέρα από το να καταγράφει διαρκώς τους καρδιακούς παλμούς του χρήστη, την απόσταση που πρέπει να διανύσει και εκείνη που έχει ήδη καλύψει, όπως επίσης και τον ρυθμό που διατηρεί, «μιλάει» στον αθλούμενο καθοδηγώντας έτσι το κάθε του βήμα για μια αποδοτικότερη προπόνηση.
Το σύστημα αποτελείται από δύο εύχρηστες συσκευές: το miCoach Ρacer και το miCoach Ζone.

Η πρώτη συσκευή είναι μικρή και ελαφριά και παρέχει διαρκή ακουστική καθοδήγηση σε πραγματικό χρόνο μέσω ακουστικών ή μέσω σύνδεσής της με μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής (mp3 player) με στόχο τη σταθεροποίηση των καρδιακών παλμών ανάλογα με την ένταση της άσκησης που έχει επιλέξει ο χρήστης. Παράλληλα ενημερώνει για την απόσταση και την αντίστοιχη θερμιδική κατανάλωση.

Από την άλλη, η συσκευή miCoach Ζone φοριέται στο χέρι σαν ρολόι ή περιβραχιόνιο και με τη βοήθεια μιας οθόνης LΕD παρέχει συνεχή ενημέρωση ως προς την ένταση της άσκησης, η οποία μοιράζεται σε χρωματιστές ζώνες, την απόσταση και τη θερμιδική κατανάλωση.

Επιπλέον η εταιρεία σε συνεργασία με κορυφαίους προπονητές του στίβου έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα (www.micoach.com) στην οποία ο χρήστης του προηγμένου συστήματος μπορεί να σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης για τη βελτίωση του προσωπικού του χρόνου ή την απώλεια βάρους, να θέσει στόχους και να παρακολουθεί την πρόοδό του.

Η τιμή του διαδραστικού miCoach Ρacer αγγίζει τα 120 ευρώ και του miCoach Ζone τα 55 ευρώ.

Glenti Comment : Για να έχετε πάντοτε μαζί τον προπονητή σας !!!!


πηγή: tovima.gr


1 σχόλιο: