Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Greek Idol : Γυναικεία υπόθεση και... Χρήστος !



ΤΑ ΚΑΛΑ.

Νομίζω ότι το 6ο LIVE ανήκει στη Βαλάντω που έκανε δύο καταπληκτικές εμφανίσεις με τελείως διαφορετικά κομμάτια, βελτιώνοντας την κίνησή της και γενικά τη σκηνική της παρουσία.



Η πρώτη εμφάνιση της Αντιγόνης μας γύρισε μερικά LIVE πριν και στις καταπληκτικές εμφανίσεις της. Η σκηνική της παρουσία αλλά και η φωνή της κέρδισαν για ακόμα μια φορά την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Ο τελικός φαίνεται να είναι μονόδρομος για την Αντιγόνη !!




ΤΑ ΚΑΚΑ

Ομολογουμένως ήταν το καλύτερο LIVE του Ντούρου... Παρ' όλα αυτά, λόγω της μετριότατης φωνής του, βρίσκεται πάλι στα "ΚΑΚΑ" της βραδιάς κάτι που τελικά επιβεβαίωσε και το κοινό "διώχνοντάς" τον από το show. Ζητώ συγνώμη από τα κοριτσάκια αλλά δεν πολυ ακούγεται !!



ΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ

Ο Χρήστος έκανε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο για τα δεδομένα των Talent Shows. Δηλαδή να ανέβει στη σκηνή με κομμάτι των Scorpions λέγοντας το με στίχο "na na na". Η κριτική επιτροπή δεν τον άφησε να τελειώσει και άρχισαν για κανά δεκάλεπτο να τον "κράζουνε". Αυτός γέλαγε ειρωνικά και έδειχνε να μην καταλαβαίνει τίποτα. Το κοινό τον κράτησε μέσα κάτι που δείχνει ότι όλοι στην πλάκα το έχουν πάρει. Προσωπικά το διασκέδασα γιατι ήταν το μόνο που μου... έλειπε από την TV. Τώρα ολοκληρώθηκα !!





Θετικοί (+)
- Αντιγόνη, Νικόλ, Βαλάντω

Αρνητικοί (+) - Χρήστος, Γιώργος, Στέργιος

P.S: Για πολλούς λόγους είμαι από αυτούς που κράτησαν τον Χρήστο μέσα !!

by Nikos


9 σχόλια:

  1. Kala to poso perimena auto to post de legetai! Eipa ki egw meta apo tosa post tou suntakti nikou na de ligo greek idol! eixa dei mono apospasmata! opote eida 4 (ta espase by the way, asxeto!)kai meta gia 1,5 wra eixa tin eukairia na 8aumasw auto to talent show, o 8eos na to kanei!
    pragmatika den uparxei! einai tosoooo asteio! tosi katinia, toso stimeno kai tosi kakia! i kritiki epitropi einai xalia! mono o kwstopoulos einai anektos! i roula to paleuei kapws alla oxi k polu..
    apo tragoudistes ontws valantw kai antigoni 3exwrizoun..
    o xristos exei plaka kai kala ekanes kai ton kratises sto paixnidi! ki an den to kratages esu 8a ton kratouse o alpha mpas kai kanei kana noumero!
    ena exw na pw! x-factor kai sakis forever! TELOS!ouf ta eipa kai 3elafrwsa!
    bravo niko gia to post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxa η αλήθεια είνα ότι μου την σπάει πολύ αυτη η ανοργανωσιά του show, αυτές οι διακοπές,η ασυνενοησία ...Και η ρούλα δεν την παλεύει πολύ τώρα τελευταία ..Γενικά μου φαίνεται πολυ ερασιτεχνικό ..Συμφωνώ με Φενια: X Factror ρεε! Έτοιμοιιιιιιιι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ξεκατίνιασμα νομίζα ότι άνηκε σε προηγούμενα χρόνια. αλλά το "Greek Idol" φαίνεται ότι δεν νομίζει το ίδιο. αλλά αν θες να ξεκατινιαστείς σωστά τότε η επιλογή του παρουσιαστή είναι μονόδρομος: Ανδρέας Μικρούτσικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xaxax... κανείς δεν σχολίασε ότι έβαλε πρώτα την Βαλάντω και όχι την Αντιγόνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. apli adikeimenikototita alejandro.. tipote allo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιστευω οτι ο χρηστος ειναι αυτος που κραταει το παιχνιδι(Ο θεος να το κανει παιχνιδι) κι εγω τον ψηφισα να μεινει γιατι τον γουσταρω εξαλλου ρε παιδια αυτα ειναι που πουλανε στην τηλεοραση και στην παραγωγη πιστευω πως τριβουν τα χερια τους μετα απο ολα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑΝΝΑΝΑΝΑΝΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ....ΑΣ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ11!!!!!!!... 16... !!!!!!!!!!!!''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε οχι και να γραφετε οτι ο ρουβας ηταν ντε και καλα παρουσιαστης ,τη τυφλα του τη μαυρη ειχε κι αυτος και ειδικα στα σαρδαμ ηταν κορυφη,να κρινετε σωστα και οχι οπως σας βολευει.
    Ο Χρηστος εχει το επαγγελμα του θα πουλαει και παλι σουτιενια να δουμε οι αλλοι τι θα κανουν ομως μετα που θα βγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή