Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Φυλάκιση στη γυναίκα που έκανε θορυβώδες σεξ !




Πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως μια γυναίκα από το Newcastle της Αγγλίας οδηγήθηκε στα δικαστήρια από τους γείτονες επειδή έκανε θορυβώδες...σεξ! Την Παρασκευή (22/1) η 48χρονη καταδικάστηκε σε 8 εβδομάδες φυλάκιση καθώς πολλές φορές παραβίασε την "απαγόρευση θορύβου" που της είχε επιβληθεί!
Στην Καρολάιν Κάρτραϊτ τον Νοέμβριο του 2009, ύστερα από σωρεία καταγγελιών, έγινε σύσταση από το δικαστήριο να σταματήσει να κάνει φασαρία την ώρα που έρχεται σε ερωτική συνεύρεση με τον σύζυγό της διότι σε αντίθετη περίπτωση θα της επιβαλλόταν τιμωρία. Τελικά, από ότι φάνηκε, η 48χρονη ήρε αρκετές φορές την απαγόρευση με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η 8 εβδομάδων φυλάκισή της.

"Είχε εκδοθεί σε βάρος σας προειδοποίηση για παραβίαση της κοινής ησυχίας, υπό μάλλον ασυνήθιστες συνθήκες. Άκουσα ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το θόρυβο που κάνετε και καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ενοχλούνται οι γείτονές σας. Επιπλέον, είναι προφανές από το απόσπασμα αυτό ότι δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ησυχάσετε", επισήμανε η δικαστής Μπεατρίς Μπόλτον στην απόφασή της.

Η ποινή που επιβλήθηκε στην Αγγλίδα είναι με αναστολή, ωστόσο προειδοποιήθηκε πως σε περίπτωση που συνεχίσει να κάνει φασαρία τότε θα υποχρεωθεί να την εκτίσει.

Υπενθυμίζεται πως οι γείτονες του ζευγαριού με την ιδιαίτερα θορυβώδη σεξουαλική ζωή κατέθεσαν στο δικαστήριο πως ακούγονταν αφύσικοι ήχοι σε σημείο που πίστευαν ότι ο ένας από τους δύο δολοφονούταν. Μάλιστα, ένας εξ αυτών εγκατέστησε μηχάνημα και κατέγραψε επίπεδο θορύβου στα 47 ντεσιμπέλ!


πηγή:cosmo.gr

3 σχόλια:

  1. Προς το Blog σας

    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δόση βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και όχι δικές μας…..

    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή