Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Έπιασε τα απόκρυφα σημεία του Beckham (video)



Σίγουρα ποτέ στη ζωή του δε θα ξεχάσει ο David Beckham τη φάρσα που του έκανε μια Ιταλίδα παρουσιάστρια και πόσο μάλλον το σχόλιό της για τα... προσόντα του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Η Elena Di Cioccio, Ιταλίδα παρουσιάστρια εκπομπής με φάρσες, αποφάσισε να διαπιστώσει εάν τα... προσόντα που φαίνονται στην διαφημιστική καμπάνια μεγάλη εταιρίας εσωρούχων είναι όντως... πλούσια. Φορώντας ένα ζευγάρι κίτρινα γάντια, η παρουσιάστρια "έπιασε" το απόκρυφο σημείο του Άγγλου μέσου την ώρα που εκείνος έδινε συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης. Ο Beckham κατάλαβε τι του συνέβη σοκαρίστηκε και εκνευρίστηκε ενώ μεταφέρθηκε αμέσως από την προσωπική του φρουρά προς το αυτοκίνητο μη επιτρέποντας στην Ιταλίδα να τους κάνει καμία ερώτηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η παρουσιάστρια λίγο πριν τη δημοσιοποίηση του βίντεο είπε πως προέβη σε αυτήν την κίνηση για να διαπιστώσει εάν είναι αληθινά τα προσόντα του όπως αναδεικνύεται στις φωτογραφίες για τα εσώρουχα του Emporio Armani.

Κατά την ίδια, ο...εσωτερικός κόσμος του David Beckham δεν ήταν και τόσο πλούσιος αφού είπε: "Το ακούμπησα άλλα ήταν μικρό. Μας εξαπάτησες David. Τι χρησιμοποίησες; Βαμβάκι; Πάντως, ήταν κόλπο".

πηγή: cosmo.gr


1 σχόλιο: